Toyota Mayer

Toyota Mayer a Toyota Ichiban 2017 - díj nyertese

Avensis

8 935 000 Ft-tól

Bemutatkozik az új Avensis. A Toyota új generációjának nagykövete összegzi mindazt a kutató- és fejlesztőmunkát, amely a XXI. század kihívásaira kíván választ adni. Az új Avensis nem csak kiszolgálja a vezetője igényeit, hanem elsőrangú vezetési élménnyel is megajándékozza. Atletikus. Magabiztos. Eredeti. Finoman futó vonalak rajzolják ki az Avensis agilis és erőteljes megjelenését, amely csak úgy vonzza a tekintetet.

Az új Avensis belső tere csöndes magabiztosságot áraszt, ami a mindenhol jelen lévő és érezhető minőségből fakad. Határtalan kényelem fogadja ebben a megnyugtató környezetben. A kormánykerék mögött megtapasztalhatja a Toyota Optimal Drive innovatív rendszert, amely a teljesítményt csökkentett fogyasztással és alacsonyabb CO2-kibocsátással ötvözi. Az eredmény: kompromisszumoktól mentes vezetési élmény.

Tiszta, átható intelligencia. Ez az, amiben kiemelkedően teljesít az új Avensis.

Az újgenerációs Avensis passzív és aktív biztonságára nagy figyelmet szenteltek mérnökeink, ennek köszönhetően az EURONCAP biztonsági tesztjein is jól teljesített az autó.

Az új protokoll szerint nem csak a passzív biztonsági berendezéseket vizsgálták, hanem az aktív berendezések meglétét is. Az új Avensis-ben a VSC+ széria szereltség.

A passzív biztonság vizsgálatánál kiemelkedő figyelem kíséri az ostorcsapás elleni védelmet, amely az Avensisnél az új aktív fejtámlák révén a legjobbak között szerepelt.

A 90%-os felnőttvédelem és a 86%-os gyermekvédelem és az aktív biztonság 86%-os értékelése a legjobb az új protokoll szerint vizsgált autók között.

Galéria

Kapcsolat

Kérdése van? Ajánlatot szeretne? Írjon!

Hozzám közelebbi telephely*

Üzenet