Toyota Mayer

Toyota Mayer a Toyota Ichiban 2017 - díj nyertese

Szolgáltatások

Hogy a nálunk töltött idő kellemesen teljen klimatizált várónkban kényelmes fotelekkel, hideg itallal, kávéval, TV-vel, Internettel, és friss magazinokkal várjuk kedves ügyfeleinket

puskas_attilaÚj autó értékesítés

Új autó vásárlása során szakképzett értékesítési tanácsadóink segítenek Önnek a megfelelő Toyota modell és felszereltség kiválasztásában. Új autó vásárlásakor akár hitellel terhelt, más márkájú használt autóját is beszámítjuk. Új autóját, megveheti hitelre vagy készpénzre is. Bármely Toyota Mayer kereskedésben is rendeli meg gépkocsiját biztos lehet abban, hogy az új gépkocsi átvétele örömteli esemény lesz. (Típusok, értékesítők elérhetősége)

Tesztautók

Minden ismertebb Toyota modellből rendelkezünk tesztautóval. A tesztautók értékesítő kollégáinkkal közösen kipróbálhatók egy tetszőleges tesztúton. Tesztautóink akciós áron megvásárolhatók, aktuális tesztautó kínálatunk (ide kattintva) megtekinthető.

 

tesztautokAkciós Kínálatunk

Telepeinken található új autók nagy kedvezménnyel rövid átadási határidővel megvásárolhatók, aktuális akciós készletünket (ide kattintva) tekintheti meg.

Használt autó értékesítés

Használt autó kínálatunkban (ide kattintva) Toyotán kívül egyéb modellek is megtalálhatók. Használt autóinkat értékesítés előtt szigorú állapot felmérésnek vetjük alá, annak érdekében, hogy a vásárlás után nem merüljön föl semmi probléma, amennyiben mégis műszaki probléma lépne föl, használat autóinkra 6 hónapos szavatosságot vállalunk. A kiválasztott használt autóval lehetőség van tesztvezetésre. Használt autó vásárlás esetén lehetőség van akár hitellel terhelt használt autó beszámítására is. A kiválasztott használt autóját, megveheti hitelre vagy készpénzre is. Amennyiben teljes biztonságban szeretne autózni használt autójához köthet kiterjesztett garanciát (lásd.: Extracare). Aktuális használt autó kínálatunkat (ide kattintva) tekintheti meg.

Állapot felmérés

Vállaljuk használt autók állapotának felmérését, értékbecslését. A felértékelés általában 1órát vesz igénybe. A szervizben az autót felemelve a főbb szerkezeti elemeket vizsgáljuk át, esetlegesen menetpróbával vizsgáljuk az autó állapotát. Rétegvastagság mérővel vizsgáljuk a fényezés vastagságát. Végül a begyűjtött információk alapján az Eurotax program segítségével megállapítjuk az autó értékét. Toyotán kívül egyéb gyártmányok állapotvizsgálatát is vállaljuk.

Biztosítás kötés

Új és használt járművekre tudunk helyben kötelező és Casco biztosítást kötni. Szinte az összes biztosító termékei közül választhat. A biztosítás kötés online történik, a kockázatviselés az ajánlat aláírásával megkezdődik.

Hitel ügyintézés

Amennyiben új vagy használt autóját hitelre szeretné megvásárolni kollégáink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót, a hitellel vagy lízingel kapcsolatos ügyintézést kollégáink végzik Önnek csak a megfelelő dokumentumokat kell beszereznie, amennyiben minden igazolás rendelkezésre áll a hitelbírálat pár órát vesz igénybe. (további részletek: www.toyotahitel.hu)

Szerviz (márkafüggetlen)

Legfejlettebb eszközökkel, saját vizsgasoron, Toyota célszerszámokkal, online szerviz technikai információkkal felszerelt szervizeinkben folyamatosan képzett technikusaink végzik a gépjárművek javítását, előzetes bejelentkezés esetén rövid határidőn belül. (szerviz bejelentkezés)

szerviz

A szerviz által végzett munkák:

 • Periodikus karbantartás
 • Garanciális javítás
 • Általános javítás
 • Visszahívási kampányok bonyolítása
 • Műszaki vizsgára való felkészítés,
 • Hatósági műszaki vizsga, helyben, saját vizsgasoron
 • Környezetvédelmi mérés
 • Eredetiségvizsgálat
 • Hibakeresés
 • Téli/nyári gumi csere, centrírozás,
 • Futómű vizsgálat, beállítás
 • Klímatöltés, tisztítás ellenőrzés
 • Európában forgalmazott Hibrid autók szervizelése
 • Átvizsgálás, állapot felmérés
 • Tartozékok beépítése
 • Autómosás, belső tisztítás

Autóvillamosság

Szervizünkben vállaljuk riasztók, vagyonvédelmi eszközök, autó hi-fi berendezések, navigációs rendszerek beépítését. Elektronikus hibák megkeresését, egyéb tartozékok, például ülésfűtés, vonóhorog beépítését, új és használt autókba egyaránt, típus függetlenül.

Eurocare

A Toyota Eurocare a nap 24 órájában, az év minden napján biztosítja az azonnali segítséget arra az estre ha valamilyen okból (például műszaki hiba, baleset, kifogyott üzemanyag, lemerült akkumulátor, elveszett kulcs, vagy defekt) az Ön Toyotája mozgásképtelenné válna. Meghibásodás esetén a szakemberek a legközelebbi márkaszervizbe szállítják az autót, szükség esetén csereautót biztosítanak, ez a szolgáltatás a legtöbb Európai országban elérhető. A Toyota Eurocare szolgáltatás minden Toyota személygépkocsihoz automatikusan jár a garancia ideje alatt. Amennyiben márkaszervizünkben végezteti el a Toyotája előírt karbantartási munkáit a garancia időszak lejárta után is, ezért az Ön autójára ingyenesen biztosítjuk a Toyota Eurocare szolgáltatást a következő egy évre.

Amennyiben Európában problémája adódna Toyota gépkocsijával, kérjük, hívja a következő ingyenes telefonszámok valamelyikét:
Magyarországról: 06-80-201-294
külföldről: +36-1-458-44-46

Extracare

Az Extracare szolgáltatási csomag, a már említett segélyszolgálat biztosítása mellett az autó javítási költségeit is fedezi, ha az váratlanul – akár mechanikus, akár elektromos hiba folytán – arra szorulna, hogy tulajdonosa szervizbe vigye. Az Extracare garancia az autó szinte összes részegységére fedezetet nyújt, kivéve a kopó forgó alkatrészeket, illetve azokat az alkatrészeket, amelyeknek – a periodikus karbantartások során – rendszeres cseréje vagy tisztítása szükséges.

Az Extracare szerződés nemcsak olyan autókra köthető meg amelyekre még érvényes a gyártói garancia, hanem a 3 évesnél idősebb Toyota járművekre is. A legtöbb Toyotára köthető Extracare szerződés, amennyiben az 7 évesnél fiatalabb, és a kilométerszámlálója 160 ezer kilométernél kevesebbet mutat.

Alkatrész értékesítés

Minden Európában forgalmazott Toyota típushoz teljes körű alkatrészellátást biztosítunk, a leggyakrabban fogyó alkatrészekből saját raktárunkból azonnal ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. A rendelésre érkező alkatrészek 1-2 napos szállítási határidővel megérkeznek. Akár 15 éve megszűnt típusokhoz is tudunk alkatrészt biztosítani. Elsősorban eredeti gyári alkatrészeket és üzemi folyadékokat forgalmazunk, de utángyártott és bontott alkatrészek beszerzését is vállaljuk.

Tartozék értékesítés

Új, vagy használt járművéhez vásárolhat nálunk gyári kiegészítőket, hogy autója még kényelmesebb, még praktikusabb és még stílusosabb legyen.

Az eredeti Toyota tartozékok új dimenziót nyitnak autója vezetési élményében. Ezeket a tartozékokat maga a Toyota fejlesztette ki kifejezetten a Toyota gépkocsikhoz, és ugyanolyan kiemelkedő minőségben gyártja, mint magát az autókat. Beszerelésük könnyű, illeszkedésük tökéletes, s teljes mértékben biztos lehet minőségükben, tartósságukban és teljesítményükben. A leggyakrabban vásárolt tartozékokból saját raktárunkból azonnal ki tudjuk szolgálni vevőinket, a gyári tartozékok nagy része bemutatótermeinkben megtekinthetők. a Toyota katalógusaiból választott termékeket 1-2 napos szállítási határidővel tudjuk szállítani. A gyári kiegészítőkön kívül más gyártók termékeit is elérhetők nálunk.

Garancia

Toyota garanciális előírások, szabályok:
Alapgarancia: 3 év vagy 100.000 km, amelyik előbb bekövetkezik

Hybrid gépjárművek garanciája:

Prius NHW11 (2000)- 5 év vagy 100.000 km, amelyik előbb bekövetkezik
Prius NHW20 (2003)- 3 év vagy 100.000 km, amelyik előbb bekövetkezik, kivéve a hybrid-rendszer komponenseire, melyekre 8 év vagy 160.000 km-ig vállal garanciát a Toyota

Fényezési vagy felületi korrózió garancia:

3 év km korlátozás nélkül

Átrozsdásodási garancia:

3 év km korlátozás nélkül – pick-up platókra
6 év km korlátozás nélkül – kivéve a pick-up platók
12 év km korlátozás nélkül – a Toyota új típusaira

Gumiszerelés

Vállaljuk téli nyári gumiabroncsok átszerelését, centírózását. Budakeszi telepünkön defektmentes abroncsok szerelését is el tudjuk végezni. Minden őszi időszakban akciós téligumi és szerelt kerék készlettel várjuk ügyfeleinket. Amennyiben egyedi méretű, típusú gumiabroncsra van szüksége vállaljuk a beszerzést rövid határidőn belül.

fenyezesKarosszéria javítás fényezés

Saját, modern lakatos és fényező üzemünkben képzett szakembereinkkel, vizes bázisú festékekkel vállaljuk Toyota, Lexus és egyéb gyártmányú járművek karosszéria javítását, fényezését. Minden biztosító társasággal kapcsolatban állunk, Önnek elég hozzánk eljönnie, és mi elvégezzük a teljes ügyintézési folyamatot. Hogy az Ön mobilitása ne sérüljön a javítás idejére bérautót tudunk biztosítani.

Karosszéria és fényező tevékenységek:

Teljes körű biztosítási ügyintézés,
Saját káros autók javítása
Szélvédőcsere
Polírozás

Mosó, autókozmetika

Kézi mosónkban vállaljuk gépjárművek külső és belső tisztítását, a legmodernebb vegyszerekkel, magasnyomású mosóberendezéssel.

auto-berles-toyota-mayerAutó bérlés

A szerviz, vagy lakatos munka idejére a készlet erejéig tudunk bérautót biztosítani, bérautóink mind 3 évnél fiatalabb kis és középkategóriás (Yaris, Corolla) gépkocsik. Bérautó igényét kérjük már a szervizre való bejelentkezéskor jelezze munkafelvevő kollégánknak. A bérautók díjairól munkafelvevő kollégáink adnak tájékoztatást. Bérautó igénylése esetén kérjük hozza magával személyi igazolványát, lakcím kártyáját, és vezetői engedélyét.

Műszaki vizsga

Típus függetlenül vállaljuk 3,5 tonna alatti személy és haszonjárművek műszaki vizsgáztatását, azonnali vagy 1-2 napos határidőre. Mindkét telephelyünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt hivatalos vizsga állomás. A műszaki vizsga lejárata előtt SMS-ben értesítést küldünk, hogy keresse fel szervizünket még a vizsga lejárata előtt.

Eredetiség vizsgálat

Típus függetlenül vállaljuk 3,5 tonna alatti személy és haszonjárművek eredetiség vizsgálatát azonnali vagy 1-2 napos határidőre. A műszaki és eredetiség vizsgálati díjakat láthatja.

Okmányirodai ügyintézés

Vállaljuk gépjárművek forgalmi engedélyben, vagy rendszámban bekövetkező változások okmányirodai ügyintézését. Minden szükséges dokumentum megléte estén az ügyintézés 2-3 munkanap.

Kapcsolat

Kérdése van? Ajánlatot szeretne? Írjon!

Hozzám közelebbi telephely*

Üzenet