Toyota Mayer

Toyota Mayer a Toyota Ichiban 2017 - díj nyertese

Hírek

Toyota Hilux Invincible 50 limitált kiadás

Kezdi egyre keményebben ünnepelni a Hilux 50. évfordulóját a Toyota. Az Invincible 50 limitált kiadás a legőrültebb Toyota, amelyet a márka valaha hivatalosan forgalmazott.Folytatás »

A PIACON EGYEDÜLÁLLÓ, 1 MILLIÓ KILOMÉTERES GARANCIÁT KÍNÁL A TOYOTA PROACE

Immáron két éve halmoz sikert sikerre a haszongépjármű piac egyik legizgalmasabb szereplője, a Toyota Hiace méltó örökösének bizonyuló legújabb generációs Toyota PROACE.Folytatás »

Sportos és dinamikus külsőt kapott a világ legnépszerűbb autója, a Toyota Corolla legújabb generációja

 amelynek ötajtós és kombi változata is kiállításra került a Párizsi
Autószalonon, míg a szedán változat szintén még idén, a Pekingi Autószalonon érkezik.Folytatás »

A VADONATÚJ TOYOTA COROLLA VOLT A PÁRIZSI AUTÓSZALON EGYIK LEGFONTOSABB ÚJDONSÁGA

Ha világ évek óta legnépszerűbb, és egyben minden idők legnagyobb darabszámban értékesített autója új generációt kap, azt túlzás nélkül lehet rendkívüli várakozások övezte autóipari eseménynek nevezni. Folytatás »

ÚJABB DUPLA DOBOGÓVAL NÖVELTE ELŐNYÉT AZ ELSŐ HELYEN ÁLLÓ TOYOTA WRC CSAPATA

Sokáig az újabb Toyota mesterhármas is esélyesnek tűnt.Folytatás »

MEGGYŐZŐ TEREPKÉPESSÉGEKET ÍGÉR A VADONATÚJ TOYOTA RAV4

A közel két és fél évtizeddel ezelőtt a SUV szegmenst megteremtő RAV4 Párizsban látható legújabb generációja visszatér a gyökerekhez: a világ legfejlettebb környezetbarát hibrid elektromos hajtását és az aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák legújabb generációját megkapó modell mindezeken felül olyan meggyőző terepképességeket ígér, amelyek egészen egyedülállóvá teszik a kategóriában. A ma is a világ legnépszerűbb SUV-jának számító, és az elmúlt két évben a környezetbarát hibrid hajtásnak köszönhetően sorozatosan értékesítési rekordokat döntő modell ennek révén sikeresebb lehet, mint valaha.Folytatás »

TOYOTA SAFETY SENSE – EGY LÉPÉSSEL KÖZELEBB A BALESETMENTES VILÁGHOZ

A világ leginnovatívabb autógyártójaként ismert, és az önvezető autózás előszobájának is tekintett aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák vezető fejlesztőjének számítóToyota Párizsban bemutatja a Toyota Safety Sense aktív biztonsági csomag második generációját.Folytatás »

PÁRIZSBAN DEBÜTÁLT A TOYOTA YARIS GR SPORT

Az exkluzív, limitált szériás Toyota Yaris GRMN által ihletett vadonatúj Yaris GR SPORT még sportosabb vezetési élménnyel gazdagítja a Toyota kisautó-kínálatát, teljesítménye a TOYOTA GAZOO Racing autót idézi. A márkakereskedésekben már 2018 végén megjelenő autó a Párizsi Autószalonon debütál, de az új modellváltozat nem csupán e téren első, hanem abban is, hogy ez az első GR SPORT felszereltségű Toyota az európai piacon.Folytatás »

MINDEN PORCIKÁJÁBAN SUV, MINDEN PORCIKÁJÁBAN HIBRID: ITT A VADOATÚJ TOYOTA RAV4

1994-ben a Toyota világújdonságot mutatott be: az első RAV4 modellt, amely hatásosan ötvözte a szabadságot szimbolizáló terepjáró képességet és robosztusságot a ferdehátúakra jellemző kompakt méretekkel és kezelhetőséggel, megteremtve ezzel a SUV szegmenst, amely mára a világ legdinamikusabban növekvő és legnagyobb autópiaci szegmensévé lett. A Toyota RAV4 azóta is a világ legnépszerűbb SUV-ja maradt (és egyben egyike a világ 10 legnépszerűbb autójának), a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtás érkezésével pedig robbanásszerű értékesítési rekordokat döntött az elmúlt két évben.Folytatás »

A Toyota és a világ első hibrid gördeszkaparkja

A Rómában létrehozott Toyota Wheel Park a világ első olyan kerekes extrémsport-pályája, ahol mind a normál, mind pedig a parasportok űzésére van lehetőség. A hibrid gördeszkapark jó pár kerekes sportnak ad otthont, ilyen a többek között BMX (biciklis krossz),a gördeszka és a WCMX (kerekesszékes krossz). Folytatás »