Toyota Mayer

Toyota Mayer a Toyota Ichiban 2017 - díj nyertese

Új Toyota Supra

Bemutatta a Supra szériaverzióját a Toyota, ami limitált bevezető sorozattal kezd.

Amilyen sokáig titkolózott, olyan kevés információt árul el új zászlóshajójáról most a Toyota – főleg nem olyat, amit eddig ne lehetett volna tudni pl. a BMW Z4 ikermodell kapcsán.

A 340 lóerős, 500 Nm-es 3.0 sorhatos turbómotor nyolcfokozatú automata sebességváltó és aktív differenciálmű közbeiktatásával hajtja a hátsó kerekeket. A méretekről nem beszél a Toyota, de annyit elárultak, hogy a tengelytáv és a nyomtáv aránya 1:55, ami elvileg ideális középutat jelent a mozgékonyság és a stabilitás között. A BMW Z4 tengelytávja 2470 mm, nyomtávja elöl 1609, hátul 1616 mm.
A vezethetőséget mély tömegközéppont, 50:50 tömegelosztás, valamint elöl McPherson, hátul multilink felfüggesztés segíti. A keréktárcsák 19 colosak, a fékek Brembók, az abroncsok Michelin Pilot Super Sport típusúak.

Két felszereltségi szint lesz: a belépőszinten (Active) is ott lesz az aktív differenciálmű, az adaptív felfüggesztés, a 19 colos felnik, az adaptív tempomat, a digitális műszerfal, a LED fényszóró, az Alcantara üléshuzat, a 10 hangszórós hifi, valamint egy komplett aktív biztonsági és vezetőtámogató csomag.

A Premium szinten ehhez bőrkárpitozás, 12 hangszórós audio, head-up kijelző, vezeték nélküli mobiltöltő, valamint tároló- és világítási csomagok társulnak.

A cikk tovább folytatódik a vezess.hu oldalon : https://www.vezess.hu/hirek/2019/01/15/toyota-supra/

toyota-supra-limited-3 toyota-supra-limited-1 toyota-supra-limited-2 toyota-supra-limited-5 toyota-supra-limited-4

Kapcsolat

Kérdése van? Ajánlatot szeretne? Írjon!

Hozzám közelebbi telephely*

Üzenet