Toyota Mayer

Toyota Mayer a Toyota Ichiban 2017 - díj nyertese

Toyota Safety Sense

A Toyota Safety Sense egy újonnan összeállított csomag, ami négy aktív biztonsági technológiát tartalmaz – az Ütközés Előtti Biztonsági Rendszert, a Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszert, az Automatikus Távfényt, valamint az Útjelzőtábla-felismerést -, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a balesetveszélyt, biztonságosabb és megnyugtatóbb utazást garantálva mindenki számára.

A Toyota Safety Sense technológia segít megelőzni a balesetveszélyt, és biztonságot teremt az Ön és utasai számára: az Ütközés Előtti Biztonsági Rendszer kamerával és lézer-érzékelőkkel pásztázza az autó előtti útszakaszt, és kivédi a baleseteket, vagy csökkenti azok súlyosságát; a Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer jelzi, ha az autó kezd kisodródni a sávból; az Automatikus Távfény éjszaka szükség esetén lekapcsolja a távolsági világítást; az Útjelzőtábla-felismerő bizonyos forgalmi jelzéseket az új TFT kijelzőn is megjelenít. Az aktív biztonsági rendszereknek köszönhetően a Toyota Safety Sense segít csökkenteni a balesetveszélyt, így az autó a lehető legkedvezőbb biztosítási besorolást kapja – Ön pedig biztonságban autózhat.
Ütközés Előtti Biztonsági Rendszer tss-1
A Toyota Safety Sense csomag Ütközés Előtti Biztonsági Rendszere lézer és kamera segítségével deríti fel az autó előtti útszakaszon közlekedő járműveket. Ha a rendszer ütközésveszélyt észlel, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Ha az autós nem fékez időben, a berendezés a fékek automatikus működtetésével megelőzi az ütközést, vagy mérsékli annak súlyosságát.
Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer lda
A Toyota Safety Sense csomag Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszere kamerával figyeli a felfestett útburkolati jeleket az autó előtt, és ha a jármű az irányjelző használata nélkül kezd el kitérni a forgalmi sávból, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, hogy visszatérhessen a kijelölt sávba.
Automatikus TávfényAHB
A Toyota Safety Sense csomag Automatikus Távfény rendszere éjszaka a forgalom minden résztvevője számára optimális fényviszonyokat teremt. A szembejövő és a távolodó járművek lámpáit, valamint a közvilágítás erősségét egy kamera érzékeli. A biztonságos közlekedés érdekében a rendszer automatikusan vált a távolsági és a tompított fény között.
Útjelzőtábla-felismerés tabla
A Toyota Safety Sense csomag Útjelzőtábla-felismerés rendszere többek közt a sebességkorlátozások és az előzési tilalmak jelzéseit is felismeri, és megjeleníti ezeket az új, színes TFT kijelzőn. A rendszer hang- és fényjelzéssel figyelmezteti Önt, ha nem veszi figyelembe ezeket a korlátozásokat.

Kapcsolat

Kérdése van? Ajánlatot szeretne? Írjon!

Hozzám közelebbi telephely*

Üzenet